JEZ MEDIA SERVICES ACQUISITIEBUREAU . Wij werken voor REGIONALE en LANDELIJKE MAGAZINES.

Voor u als uitgever, organisatie of overheidsinstelling is het uitgeven van een tijdschrift een intensieve bezigheid. De lay-out, opmaak en een goede inhoudelijke redactie zijn essentieel voor het succes van een tijdschrift. Heeft u voldoende tijd over gehad voor de advertentieverkoop?

Niet alleen de tijd die het van uw organisatie vergt, maar ook de investeringen voor personeel en bijkomende verkoopkosten komen volledig voor uw rekening. Er is een eenvoudige oplossing. U kunt een ervaren acquisitiebureau de advertentie-exploitatie laten verzorgen. U houdt zich bezig met het uitgeven, JEZ MEDIA SERVICES met de advertentieverkoop! Maar ook voor het maken van afspraken en andere bel acties kunt u ons inschakelen!

JEZ MEDIA SERVICES verzorgt op een professionele wijze , resultaatgerichte verkoop van advertentieruimte. Ons doel is een service gerichte partner te zijn voor u en uw (potentiële) adverteerders. Naast de advertentieverkoop, begeleiden we tevens de advertentie traffic voor u. Maar bovenal willen wij met u intensief contact over de ( groei )ontwikkeling van uw tijdschrift en de daarbij behorende verkoopkansen! Of u nu een kleine of grote uitgeverij bent, we creëren samen met u het gewenste win-win effect.
Ook zijn we uw partner op het gebied van het maken van bedrijfsbrochures, drukwerk, huisstijl en het verzorgen van sponsored magazines.


Vooraf heldere afspraken over de te realiseren targets, de te hanteren mediatarieven en de provisie. JEZ MEDIA SERVICES kan veel voor u betekenen! Een jong bedrijf met een gekwalificeerd netwerk van partners die zich voor u volledig zal inzetten.


JEZ MEDIA SERVICES
Pinkslo 10
6923 CH Groessen

Tel: 0316 - 34 49 60
Fax: 0316 - 34 05 18
Email: [email protected]
KVK Arnhem nr 09170451


Copyright © 2019   JEZ MEDIA SERVICES

Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webdesign & realisatie: Media Solutions