Digital & content marketing

Voor u als uitgever, organisatie of overheidsinstelling is het maken en publiceren van een online magazine een intensieve bezigheid. De lay-out,  en een goede inhoudelijke redactie en online marketing zijn essentieel voor het succes van een Digizine.  Wij kunnen u helpen om een interactief online magazine te realiseren.

Maar ook voor (consultive) sales- & advies opdrachten kunt u ons inschakelen! Of u nu een kleine of grote organisatie bent, we creëren samen met u het gewenste win-win effect.

Jez Media Services kan veel voor u betekenen! Een betrouwbare partner met een gekwalificeerd netwerk van freelancers die zich voor u volledig zal inzetten.

Recente publicaties
Onze missie

JeZ Media Services heeft als missie zijn/haar diensten optimaal, kwalitatief en efficiënt voor u uit te voeren. Door samenwerking met professionele partners en met een optimale dienstverlening zullen wij alles in het werk stellen om uw opdracht(en) naar volle tevredenheid uit te voeren.

Digital & content marketing

Voor u als uitgever, organisatie of overheidsinstelling is het uitgeven van een tijdschrift een intensieve bezigheid. De lay-out, opmaak en een goede inhoudelijke redactie zijn essentieel voor het succes van een tijdschrift Heeft u voldoende tijd over gehad voor de advertentieverkoop?

lees meer

Publishing

Onze Business to business magazines voorzien de markt van inhoudelijke achtergrondartikelen en diepgaande interviews. Terwijl onze onlineplatformen dezakenmarkt.nl en resellersbusiness.nl u over het dagelijkse nieuws, ontwikkelingen en innovaties informeren.

lees meer

Business

JEZ Media Services is uw partner wanneer het gaat om marketingcommunicatie . In Print maar zeker ook Online. Naast het uitgeven van onze eigen edities De ZAKENMARKT en resellersbusiness.nl bieden we veel meer diensten aan, waarmee we u op communicatievlak kunnen helpen.

lees meer