Sales & Marketing 

Voor u als uitgever, organisatie of overheidsinstelling is het uitgeven van een tijdschrift een intensieve bezigheid. De lay-out, opmaak en een goede inhoudelijke redactie zijn essentieel voor het succes van een tijdschrift. Heeft u voldoende tijd over gehad voor de advertentieverkoop? Niet alleen de tijd die het van uw organisatie vergt, maar ook de investeringen voor personeel en bijkomende verkoopkosten komen volledig voor uw rekening. Er is een eenvoudige oplossing. U kunt een ervaren acquisitiebureau de advertentie-exploitatie laten verzorgen. U houdt zich bezig met het uitgeven, JEZ Media Services  met de advertentieverkoop! Maar ook voor (consultive) sales opdrachten, het maken van bezoekafspraken en andere bel acties kunt u ons inschakelen! Of u nu een kleine of grote organisatie bent, we creëren samen met u het gewenste win-win effect.

Ook zijn we uw partner op het gebied van het maken van content, fotografie,  bedrijfsbrochures, drukwerk, huisstijl en het verzorgen van sponsored magazines.

Vooraf heldere afspraken over de te realiseren targets, de te hanteren tarieven en de investering . Jez Media Services kan veel voor u betekenen! Een jong bedrijf met een gekwalificeerd netwerk van partners die zich voor u volledig zal inzetten.

Recente publicaties
Onze missie

JeZ Media Services heeft als missie zijn/haar diensten optimaal, kwalitatief en efficiënt voor u uit te voeren. Door samenwerking met professionele partners en met een optimale dienstverlening zullen wij alles in het werk stellen om uw opdracht(en) naar volle tevredenheid uit te voeren.

Sales & Marketing

Voor u als uitgever, organisatie of overheidsinstelling is het uitgeven van een tijdschrift een intensieve bezigheid. De lay-out, opmaak en een goede inhoudelijke redactie zijn essentieel voor het succes van een tijdschrift Heeft u voldoende tijd over gehad voor de advertentieverkoop?

lees meer

Online Publishing

Onze Business to business magazines voorzien de markt van inhoudelijke achtergrondartikelen en diepgaande interviews. Terwijl onze onlineplatformen dezakenmarkt.nl en resellersbusiness.nl u over het dagelijkse nieuws, ontwikkelingen en innovaties informeren.

lees meer

Diensten

JEZ Media Services is uw partner wanneer het gaat om marketingcommunicatie . In Print maar zeker ook Online. Naast het uitgeven van onze eigen edities De ZAKENMARKT en resellersbusiness.nl bieden we veel meer diensten aan, waarmee we u op communicatievlak kunnen helpen.

lees meer