Uitgeverij

De ZAKENMARKT Food Valley regio en RESELLERSBUSINESS.nl zijn merknamen van JEZ Media Services en worden in eigen beheer uitgegeven.

De ZAKENMARKT is een trendy en glossy ondernemersmagazine met de focus op regionaal nieuws en ondernemen.  Wordt verspreidt onder ondernemers in de FOOD VALLEY regio in een oplage van 4000 exemplaren.  Bereik 15.500. Verschijningsfrequentie 4x per jaar.

www.dezakenmarkt.nl

RESELLERS BUSINESS is het vakblad voor de ICT & Telecom reseller.  Resellers Business bestaat uit een modern eigentijds online platform, website, digitale nieuwsbrief en diverse socialmedia tools waaronder binnenkort een E-magazine.

www.resellersbusiness.nl

 

Recente publicaties
Onze missie

JEZ Media Services heeft als missie zijn/haar diensten optimaal, kwalitatief en efficiënt voor u uit te voeren. Door samenwerking met professionele partners en met een optimale dienstverlening zullen wij alles in het werk stellen om uw opdracht(en) naar volle tevredenheid uit te voeren.

Sales & Marketing

Voor u als uitgever, organisatie of overheidsinstelling is het uitgeven van een tijdschrift een intensieve bezigheid. De lay-out, opmaak en een goede inhoudelijke redactie zijn essentieel voor het succes van een tijdschrift Heeft u voldoende tijd over gehad voor de advertentieverkoop?

lees meer

Uitgeverij

Onze Business to business magazines voorzien de markt van inhoudelijke achtergrondartikelen en diepgaande interviews. Terwijl onze onlineplatformen dezakenmarkt.nl en resellersbusiness.nl u over het dagelijkse nieuws, ontwikkelingen en innovaties informeren.

lees meer

Diensten

JEZ Media Services is uw partner wanneer het gaat om marketingcommunicatie . In Print maar zeker ook Online. Naast het uitgeven van onze eigen edities De ZAKENMARKT en resellersbusiness.nl bieden we veel meer diensten aan, waarmee we u op communicatievlak kunnen helpen.

lees meer