RESELLERSBUSINESS.nl is een merknaam van JeZ Media Services.

RESELLERS Business informeert de ICT- en Telecom Reseller in “the channel” over marktonderzoek, trends en nieuws over producten, diensten, partnerprogramma’s, events etc. En geeft de reseller, distributeur en leverancier ook inzicht in de “ervaringen” en behoefte van de MKB’er.

Dit alles gericht op het geven van nieuwe inzichten en kansen in de ICT- en Telecomsector. Het PLATFORM RESELLERS Business bestaat uit een modern eigentijdse website, een nieuwsbrief en diverse socialmedia tools waaronder een primeur voor de ICT- en Telecom RESELLER :het interactieve online  RESELLERS Business DiGiZINE

We gaan binnenkort het DiGIZINE voor meer doelgroepen lanceren!

Over De ZAKENMARKT

JeZ Media Services heeft gedurende 15 jaar het ondernemersmagazine De ZAKENMARKT in eigen beheer uitgegeven. Gezien de ambities van de eigenaar om meer richting de ONLINE IT  branche te expanderen, is deze titel verkocht.  Per 1-1-2023 wordt deze titel door Grandoni Media BV uitgegeven.

Recente publicaties
Onze missie

JeZ Media Services heeft als missie zijn/haar diensten optimaal, kwalitatief en efficiënt voor u uit te voeren. Door samenwerking met professionele partners en met een optimale dienstverlening zullen wij alles in het werk stellen om uw opdracht(en) naar volle tevredenheid uit te voeren.

Digital & content marketing

Voor u als uitgever, organisatie of overheidsinstelling is het uitgeven van een tijdschrift een intensieve bezigheid. De lay-out, opmaak en een goede inhoudelijke redactie zijn essentieel voor het succes van een tijdschrift Heeft u voldoende tijd over gehad voor de advertentieverkoop?

lees meer

Publishing

Onze Business to business magazines voorzien de markt van inhoudelijke achtergrondartikelen en diepgaande interviews. Terwijl onze onlineplatformen dezakenmarkt.nl en resellersbusiness.nl u over het dagelijkse nieuws, ontwikkelingen en innovaties informeren.

lees meer

Business

JEZ Media Services is uw partner wanneer het gaat om marketingcommunicatie . In Print maar zeker ook Online. Naast het uitgeven van onze eigen edities De ZAKENMARKT en resellersbusiness.nl bieden we veel meer diensten aan, waarmee we u op communicatievlak kunnen helpen.

lees meer