Business

JeZ Media Services is uw partner wanneer het gaat om marketingcommunicatie en Informatiemanagement.  Naast het online platform resellersbusiness.nl, bieden we meer diensten aan, waarmee we u op communicatie- of informatie vlak  kunnen helpen.  Van het schrijven van (web)teksten, persberichten, artikelen tot aan het drukwerk, (online) verspreiden van uw content. Zowel in print , met bijvoorbeeld uw eigen folder of relatiemagazine, tot aan online publicatie. Maar ook voor het faciliteren van web diensten, zoals opfrissen, ontwikkelen en maken van uw website.

Recentelijk hebben we ons gecertificeerd als DATA- en Informatie specialisten, Inclusief  de certificeringen voor CCC Big Data Foundation, ITIL 4 Foundation en BiSL,  zodat we ook op het gebied van Informatiemanagement van dienst kunnen zijn.

Content & Vormgeving

U heeft een persbericht nodig? Een artikel voor een tijdschrift? Of wilt u content omzetten naar webteksten? Wij werken met professionele journalisten en webtekst editors samen die u hiermee tot dienst kunnen zijn. Ook voor het ontwerp en vormgeven kunnen we u helpen. Gezien dit “maatwerk” is, kunnen we na contact een passende offerte maken.

Relatiemagazines

Een relatiemagazine is een effectief marketinginstrument. Dit magazine (print, online of allebei) wordt ook wel customer magazine genoemd. Het is echte “teaser” vóór klanten. Een goed gemaakt relatiemagazine is bewezen effectief, zorgen voor meer loyaliteit, merkbewustheid, binding en vertrouwen bij je doelgroep.  Wij verzorgen het hele traject voor u!

 

Informatie management

Een goede samenwerking tussen business en IT (business-IT alignment) is al jaren een grote uitdaging bij veel organisaties.  Ook de toenemende hoeveelheid (BIG) data is essen-tieel voor een goede bedrijfsvoering. Ook hiermee kunnen we helpen!

 

Sales & Marketing

Niet alleen de tijd die sales van uw organisatie vergt, maar ook de investeringen voor personeel en bijkomende verkoopkosten komen volledig voor uw rekening. Er is een eenvoudige oplossing. U kunt een ervaren acquisitiebureau de advertentie-exploitatie laten verzorgen. U houdt zich bezig met het uitgeven, JeZ Media Services met de advertentieverkoop! Maar ook voor (consultive) sales opdrachten, het maken van bezoekafspraken en andere bel acties kunt u ons inschakelen!

Fotografie

U heeft een professionele foto nodig? Voor plaatsing bij een artikel, intern voor uw bedrijf of voor op de website? U wilt echt een mooie foto met professionele uitstraling. Wij werken met professionele fotografen die u hiermee tot dienst kunnen zijn. Gezien dit “maatwerk” is, kunnen we na contact een passende offerte maken.

 

Websites

De website is een (online) weerspiegeling van jouw bedrijf. Wanneer uw website niet goed in elkaar zit, dan denkt de potentiele klant ook dat jouw diensten niet goed in elkaar zitten. Bij een professionele website straal je betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit uit. Wij werken met onderscheidende websitebouwers samen, waarmee we u graag in contact brengen.

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact